Ons team

Marleen Koedam
Dierenarts

Ik ben Marleen Koedam, woon in Maashees en heb ruim twaalf jaar ervaring als gezelschapsdierenarts. Belangrijk vind ik het de eigenaren vertrouwen te geven door mijn aandacht en tijd voor hen, en mijn degelijke bedachtzame manier van werken met de patiënt. Uw huisdier is bij mij in vertrouwde en vakkundige handen. Kwaliteit vind ik belangrijker dan kwantiteit! Dit is mijn passie en hierom sta ik bekend.

Mary Simons

Ik ben Mary Simons en ik ben al bijna 15 jaar werkzaam bij MeerDier. Samen met mijn dochter heb ik thuis een roedel van 7 honden. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met trainen en agility wedstrijden. Ik ben gespecialiseerd in de vacht van de hond en kat en ik adviseer je graag over de verzorging hiervan. Wij hebben alle verzorgingsproducten voor de vacht in onze winkel zodat je meteen thuis aan de slag kunt. Ook voor het knippen van de vacht kun je een afspraak bij mij maken.

Inge Cuppen

Ik ben Inge Cuppen en werk al sinds 2002 bij MeerDier.

Voornamelijk ben ik bezig om te zorgen dat de winkel en onze dieren er tip top uitzien. Naast mijn gezin heb ik thuis ook een verzameling knaagdieren en konijnen. 

Esther Engel

Eigenaresse

 

Ik ben Esther Engel en ik ben al meer dan 25 jaar, samen met Eric, eigenaresse van MeerDier. Graag zorg ik ervoor dat onze gasten zich goed voelen in onze winkel. Mijn interesse en kennis gaat vooral uit naar voeding en gezondheid van het huisdier en de klachten die hieruit kunnen ontstaan. Wij hebben in onze winkel dan ook een breed assortiment in voeding, voedingssupplementen, fytotherapie en natuurlijke middelen. Je bent altijd welkom om met mij kennis te maken! 

Mariska Martens

Chiropractor

Ik ben Mariska Martens, dierenarts en ben gediplomeerd chiropractor. Ik heb de studie diergeneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Gent en volgde de momenteel Chiropractie aan de BackBone-Academy for Veterinary Chiropractic and Healing Arts. Mijn doel is om honden weer in topvorm krijgen en te behouden. Maak gerust een afspraak!

Eric van Grootel

Eigenaar

Ik ben Eric van Grootel. Als eigenaar van MeerDier van Grootel houd ik me vooral bezig met de inkoop van ons assortiment, de administratie en de verkoop op onze aquariumafdeling. Ik vind het belangrijk om je een advies te geven wat het best bij jouw situatie past. Wil je daarom meer informatie over de aanschaf van een aquarium, of krijg je je aquarium niet in een optimale conditie? Bel mij dan voor een afspraak.

Hoe kunnen wij jou van dienst zijn? Wij staan je graag te woord.

Maak een afspraak door ons te bellen of een mail te sturen.

Bezoek onze winkel

MeerDier van Grootel
Hoofdstraat 14a
5961 EZ Horst

 Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Koningsdag gesloten

8 mei vanaf 13.00u gesloten

Hemelvaartsdag gesloten

18 mei vanaf 16.00u gesloten

2e Pinksterdag gesloten

Contactgegevens

Telefoon: 077-397 00 58
E-mail: info@meerdier.nl
KvK-nummer: 58321365
BTW-nummer: 852984649B01

Ontvang het laatste huisdieren-nieuws voor jouw maatje