Ontdek het aquarium onderhoudsabonnement van MeerDier!

Een aquarium vormt een echte eyecatcher in het huis! Het bezitten van een aquarium kent veel voordelen, maar ook een – voor velen – groot nadeel: het onderhoud. Een mooi aquarium is een schoon aquarium! Regelmatig onderhoud is noodzakelijk. Is dit ook niet jouw favoriete klusje? Laat je dan het werk uit handen nemen met de aquariumservice van MeerDier.

Een aquarium in huis is het overwegen waard

Met een aquarium neem je een stukje natuur in huis! Buiten dat het mooi is, leert het je ontzettend veel over de natuur. Deze levende televisie biedt je eindeloos veel uren kijkplezier: een ware lust voor het oog! Het vormt een natuurlijke vorm van ontspanning voor in huis. Het is niet voor niks dat een aquarium vaak wordt toegepast in dokters- en tandartspraktijken om patiënten te laten ontspannen.

Onderhoud van het aquarium

De keerzijde van een aquarium is dat het onderhoud veel tijd en discipline kost. Vaak wordt dit regelmatig terugkerende werk onderschat. Het gevolg van slecht onderhoud zijn vissen die overlijden, aquariumplanten die hun werk niet goed doen, of een bak vol algen. Preventief onderhoud van het aquarium bespaart een hoop frustratie!

Wat houdt het onderhoudsabonnement voor het aquarium in?

Wij nemen het onderhoud van het aquarium graag uit handen met de aquariumservice van MeerDier. In dit abonnement voeren wij maandelijks of tweemaandelijks de volgende werkzaamheden voor jou uit:

  • Schoonmaken van de ramen;
  • Reinigen van de bodem;
  • Controle van de werking van de filter;
  • Schoonmaken, verwisselen en/of verversen van de filtermaterialen;
  • Het toppen en onderhouden van de planten;
  • Verwijderen van oude plantendelen;
  • Het verschonen van het water;
  • Indien nodig het meten van de waterwaarden.

Denk je na over de aanschaf van een aquarium, of wil je geadviseerd worden over (het onderhoud van) jouw aquarium? Eric helpt je graag! Vraag vrijblijvend een eerste gesprek aan via 077 – 3970058.

Let op: wij bieden het onderhoudscontract alleen in de gemeente Horst aan de Maas en Venray aan.

Meer informatie over jouw vissen: 

Algen in je aquarium? Doe de aquariumcheck!

Als je planten vol met algen groeien, kan dit erg vervelend worden. Laat met de aquariumcheck het water van jouw aquarium testen om een plaag te voorkomen of te bestrijden!

De bodem van het aquarium inrichten

Het inrichten van het aquarium is een kwestie van smaak en voorkeur. Maar toch zijn er een aantal uitgangspunten en tips die je hierbij kunnen helpen. Wij nemen je hier graag in mee!

Water van het aquarium verversen

Wanneer je een aquarium hebt staan, moet het ook onderhouden worden om de bak mooi te houden. Maar hoe ververs je het water van het aquarium, en hoe vaak?

Het risico op grote uitgaven voor je huisdier verkleinen

In tijden van prijsstijgingen kan het financieel lastig zijn om goed voor je huisdier te zorgen. Lees onze tips over wat je kunt doen en wat je vooral niet moet doen.

Plantjes planten in het aquarium

Plantjes in je aquarium maken van je bak een écht stukje natuur in huis. Ze zijn daarom onmisbaar in een natuurlijk aquarium. Wij vertellen je graag meer over deze plantjes.

Visziekten in het aquarium herkennen en bestrijden

Zodra visziekten het aquarium ingeslopen zijn, is het belangrijk om snel in te grijpen. Wanneer je hier op tijd bij bent, is er een grote kans dat je aquariumvissen het redden.

Hoe kunnen wij jou van dienst zijn? Wij staan je graag te woord.

Maak een afspraak door ons te bellen of een mail te sturen.

Bezoek onze winkel

MeerDier van Grootel
Hoofdstraat 14a
5961 EZ Horst

 Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Koningsdag gesloten

8 mei vanaf 13.00u gesloten

Hemelvaartsdag gesloten

18 mei vanaf 16.00u gesloten

2e Pinksterdag gesloten

Contactgegevens

Telefoon: 077-397 00 58
E-mail: info@meerdier.nl
KvK-nummer: 58321365
BTW-nummer: 852984649B01

Ontvang het laatste huisdieren-nieuws voor jouw maatje