Tuinvogels lokken met behulp van buitenvoer

De meest voorkomende vogels in de tuin zijn de Huismus, Koolmees, Merel, Pimpelmees, Vink, Kauw, Ekster en de Spreeuw. Het is gezellig, leuk én leerzaam om naar deze tuinvogels te kijken. Lok daarom met behulp van buitenvoer extra veel vogels naar je tuin toe.

Vogelvoer van goede kwaliteit

Voor al deze tuinvogels hebben wij in onze winkel  een aanbod aan verschillende soorten voer zoals strooivoer, mezenbollen, diverse soorten pinda’, en meer!

Natuurlijk zijn onze buitenvoedingen allemaal van een goede kwaliteit. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze buitenvogels een goede gezondheid behouden. Wij hebben onze vogels namelijk hard nodig voor onder andere het evenwicht te houden in de biodiversiteit, zoals insecten en de verspreiding van zaden. Dit is allemaal bevorderlijk voor onze eigen gezondheid. Het zien en horen van vogels herstelt ons mensen namelijk van stress en ziekte.

 

Wil je graag geadviseerd worden over lokvoer voor buitenvogels, of lukt het nog niet om ze naar je tuin te krijgen? Kom eens langs in onze winkel. Wij staan voor je klaar!

Meer informatie over vogels:

Kippen als huisdier: dit is wat je moet weten

Wat is er nou leuker dan heerlijk scharrelende kippen in jouw eigen tuin? Met kippen als huisdier geniet je regelmatig van een lekker vers eitje.

Het risico op grote uitgaven voor je huisdier verkleinen

In tijden van prijsstijgingen kan het financieel lastig zijn om goed voor je huisdier te zorgen. Lees onze tips over wat je kunt doen en wat je vooral niet moet doen.

Houd je vogel fit en gezond met deze tips

Vind je het niet zo fijn idee om jouw vogel een rondje door het huis te laten vliegen? Laat je vogel op andere manieren bewegen met deze tips.

Hoe kunnen wij jou van dienst zijn? Wij staan je graag te woord.

Maak een afspraak door ons te bellen of een mail te sturen.

Bezoek onze winkel

MeerDier van Grootel
Hoofdstraat 14a
5961 EZ Horst

 Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Koningsdag gesloten

8 mei vanaf 13.00u gesloten

Hemelvaartsdag gesloten

18 mei vanaf 16.00u gesloten

2e Pinksterdag gesloten

Contactgegevens

Telefoon: 077-397 00 58
E-mail: info@meerdier.nl
KvK-nummer: 58321365
BTW-nummer: 852984649B01

Ontvang het laatste huisdieren-nieuws voor jouw maatje